Referenties

Meer dan 15 jaar treden we op in binnen- en buitenland. We hebben voorstellingen verzorgd voor het Mauritshuis in Den Haag, gespeeld op het Gravensteen met de Gentse feesten. Het is teveel om op te noemen. We zijn de vele vriendelijke en hartelijke mensen dankbaar voor het werk dat we mogen en hebben mogen doen. 

Referenties

referenties muziektheater verteltheater donderelfDonderelf

Lees ze hier:

Professor Roland Rotherham:
“Dear old ‘Donder’ a superb story teller!”

De Stichting vertellen:
nominatie voor verteller van het jaar 2013

Femke Wenzel, kinderopvang de Toverfluit in Rotterdam:
“Verteltheater Donderelf betoverde al n paar keer mij, mijn collega’s, de kinderen waarmee wij werken en hun ouders. Elk jaar is het weer een genoegen.”

Lilian van Dijk, journaliste, Bilthoven:
Ik ben bepaald geen kleuter meer, maar als Donderelf ergens in de buurt optreedt, ga ik graag kijken. Philip en Theresia voeren je mee naar een sprookjeswereld of terug in lang vervlogen tijden en omdat ze prachtige kostuums dragen, bijzondere muziekinstrumenten gebruiken en fraaie decors hebben gemaakt, zitten hun voorstellingen ook visueel geweldig in elkaar. De liedjes en het harpspel van Theresia zijn heel mooi en feeëriek en zo prachtig als Philip verhalen kan vertellen, heb ik het niemand anders ooit horen doen. Ik kan iedereen aanraden om Donderelf te boeken.

Ook waren we in Noorwegen boven de poolcirkel op het Lofoten Viking festival met muziek, verhalen (in het Engels en poppenkast):
“Donderelf Duo made a big difference to the Lofotr Vikingfestival 2010, contributing with music, atmosphere and positive attitude! They put great personality into their performances, and make good contact with the audience.

Dit is wat een collega verteller over ons schrijft:
Philip en Teresa bring old fashioned magic and mystery their musical/storytelling performances. When I listen to them I feel myself falling backwards in time. A very Satisfying and relaxing experience. Phillip has been our guest for 8 years at the Gallery in Rotterdam and we are always happy to have him!!

Mary Sue Siegel: www.stories-that-heal.com

Op het Elde college in Schijndel komen we in 2014 voor de 9e keer. We geven er ieder jaar zo’n 20-25 voorstellingen voor de brugklassen:
Op het Elde College staat de 3e week van januari, in 2011 voor de 6e keer, in het teken van verhalen. Brugklassers verdiepen zich in het ontstaan van verhalen en laten zich aan het eind van hun project meeslepen door Donderelf in zijn magische werelden. Zijn verhalen prikkelen de nieuwsgierigheid en inspireren de jonge luisteraars tot boeiende voordrachten.
Anja Kanters, Elde college, Schijndel (20 dec. 2010)